Prezantuesja hap këmbët live në emision, ja si habitet Robert Berisha


Ai tregoi arsyen pse vazhdon të jetojë ende me Nora Istrefin, pse nuk po divorcohet nga ajo dhe si qëndron e vërteta e lidhjes së tij më modelen simpatike që jeton në Amerikë, ku thuhej se kishin nisur një romancë së bashku.Por në fund të intervistës prezantuesja e “Glamour Zone” Ester Bylyku, ka hapur për një moment këmbët dhe kjo gjë duket që nuk i ka ikur Robert Berishës.Shikojeni videon në minutën 25-27 shty ype re ekl,a amen dhe shiko vidjon emisionin kur prezantuesja provokon RObertin.

Ai tregoi arsyen pse vazhdon të jetojë ende me Nora Istrefin, pse nuk po divorcohet nga ajo dhe si qëndron e vërteta e lidhjes së tij më modelen simpatike që jeton në Amerikë, ku thuhej se kishin nisur një romancë së bashku.Por në fund të intervistës prezantuesja e “Glamour Zone” Ester Bylyku, ka hapur për një moment këmbët dhe kjo gjë duket që nuk i ka ikur Robert Berishës.Shikojeni videon në minutën 25-27 shty ype re ekl,a amen dhe shiko vidjon emisionin kur prezantuesja provokon RObertin.