Prezantu esja se ks’i e motit godet sërish, këtë herë me pant allonat

figure>


Një prezantuese moti në Meksikë është bërë e famshme në internet pasi pati një problem me veshjen e saj në transmetimin live. Susana Almeida, një prezantuese në 4 Televisa Guadalajara, po bënte punën e saj të zakonshme, por pantallonat e ngushta i krijuan problem asaj duke ia nxjerr në shesh, gjë që nuk i shpëtoi disa telespektatorëve. Bukuroshja brune nuk e kuptoi fare se ku qëndronte problemi dhe vazhdoi raportimin e motit shumë e qetë.
figure>

Një prezantuese moti në Meksikë është bërë e famshme në internet pasi pati një problem me veshjen e saj në transmetimin live. Susana Almeida, një prezantuese në 4 Televisa Guadalajara, po bënte punën e saj të zakonshme, por pantallonat e ngushta i krijuan problem asaj duke ia nxjerr në shesh, gjë që nuk i shpëtoi disa telespektatorëve. Bukuroshja brune nuk e kuptoi fare se ku qëndronte problemi dhe vazhdoi raportimin e motit shumë e qetë.
figure>