Postimi i fundit i Dua Lipes për Kosovën mërzit këngëtaren serbe,ja si reagon ajo


Postimi i fundit i Dua Lipes për Kosovën mërzit këngëtaren serbe,ja si reagon ajo.Së fundmi një peticion po qarkullon online, duke i kërkuar Apple të vendosë kufirin mes Kosovës dhe Serbisë në hartën e saj.Linja që shenjon kufirin mes Kosovës dhe Serbisë në hartën e ‘Apple’ është e ndryshme nga ajo e kufijve të tjerë, duke e treguar Kosovën si pjesë të territorit serb.

Peticioni që kërkon vendosjen e Kosovës në hartë ka mbledhur rreth 11,000 firma që në ditën e parë. Këtë peticion e ka shpërndarë edhe Dua Lipa në Instastoryn e saj duke treguar si gjithmonë që nuk i harron rrënjët e saj sado lart të fluturojë ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.