Populli s’ka bukë me hongër, djali i Isa Mustafes me pushime në Ibiza të Spanjës


Populli s’kan bukë me hongër, djali i Isa Mustafes me pushime në Ibiza të SpanjësBesnik Mustafa djali i kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa njijet per jeten luksoze që bën. Besniki vazhdimi frekuenton vendet e shtrejta në botë dhe i ka qejf veturat lukzose. Se fundmi Besniki se bashku me gruan e tij ka shkuar në pushime në Ibiza.Ne vendin ku ka shkuar Besniku, nata kushton diku 8 mijë euro, por tani shtohet pyetja, ku i morri parat?

Populli s’kan bukë me hongër, djali i Isa Mustafes me pushime në Ibiza të SpanjësBesnik Mustafa djali i kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa njijet per jeten luksoze që bën. Besniki vazhdimi frekuenton vendet e shtrejta në botë dhe i ka qejf veturat lukzose. Se fundmi Besniki se bashku me gruan e tij ka shkuar në pushime në Ibiza.Ne vendin ku ka shkuar Besniku, nata kushton diku 8 mijë euro, por tani shtohet pyetja, ku i morri parat?