Populli nuk po mund ta siguron bukën e gojës, kurse djali i Thaçit e bën këtë jetë super-luksoze


Populli nuk po mund ta siguron bukën e gojës, kurse djali i Thaçit e bën këtë jetë super-luksozeNëse do të njohësh pasurinë e politikanëve shqiptarë, mjafton të shohësh jetën që bëjnë fëmijët e tyre. I tillë është edhe rasti i djalit të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Djali i këtij të fundit, nga fotot që poston në rrjetet sociale, shihet se fundjavat dhe pushimet i kalon jashtë shtetit, në vendet më të shtrenjta, nga Zvicra, në Florida, Parisi, Stambolli etj.