Policia jep deklaratë: Kjo mishtore e njohur në Kosovë po shet suxhuk kali dhe mace


Në tregjet e kafshëve në Kosovë, një qytetar po pretendon se po shitet mish i kalit, i cili më pas po përpunohet për suxhuk. Ai ka treguar se ka shitur edhe vetë kuaj të tillë, të cilët thotë se janë blerë më shumë nga mishtoret. Ferizajasi që po bën reklamë edhe në FB, thotë se i shet edhe kuajt e sëmurë për t’i ushqyer qentë.Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit.Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Në tregjet e kafshëve në Kosovë, një qytetar po pretendon se po shitet mish i kalit, i cili më pas po përpunohet për suxhuk. Ai ka treguar se ka shitur edhe vetë kuaj të tillë, të cilët thotë se janë blerë më shumë nga mishtoret. Ferizajasi që po bën reklamë edhe në FB, thotë se i shet edhe kuajt e sëmurë për t’i ushqyer qentë.Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit.Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive