Policia e ashpër me qytetarët: Tërheq zvarrë çiftin që nuk pranonin të karantinoheshin


Në këto pamje të siguruara përmes një videoje të realizuara me telefon, vërehen zyrtarët policorë që detyrojnë një burrë dhe një grua të futen në banesën e tyre, pasi tentuan të dilnin nga karantina, transmeton Gazeta Metro.Në video, njerëzit mund të shihen duke u tërhequr zvarrë nga zyrtarët me rroba mbrojtëse.

Artikulli thoshte që të dy, duke përdorur emrin e familjes Dong, ishin kthyer në shtëpinë e tyre në Kunshan, Provinca Jiangsu, nga Provinca Hubei, nga të cilat Ëuhan është kryeqyteti dhe ku epidemia e koronavirusit ka qenë më e rëndaSipas artikullit, ata udhëtuan pavarësisht se u kërkohej të karantinoheshin vetë në shtëpi, dhe më 3 shkurt ata u morën nga personeli lokal i parandalimit të epidemisë.