Po Vjen Fundi I Botës? – Ja qka po ndodh ne tok nuk do ta besoni


Po vjen fundi i botës? Nuk mjafton COVID-19 interneti po çmend njerëzitNëse do t’i besonit teorisë më të fundit të dalë në internet për një parashikim të bërë nga fiset Maya, atëherë duhet të përgatiteni për fundin e botës që hm, hm, vjen këtë fundjavë!Po, po, sikur të mos mjaftonin teoritë konspirative mbi Covid-19, një tjetër teori po qarkullon online në lidhje me fundin e botës.Me siguri e mbani mend parashikimin që doli të ishte komplet màshtrim për fundin e botës në vitin 2012 sipas kalendarit Mayan JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Nëse do t’i besonit teorisë më të fundit të dalë në internet për një parashikim të bërë nga fiset Maya, atëherë duhet të përgatiteni për fundin e botës që hm, hm, vjen këtë fundjavë!Po, po, sikur të mos mjaftonin teoritë konspirative mbi Covid-19, një tjetër teori po qarkullon online në lidhje me fundin e botës.Me siguri e mbani mend parashikimin që doli të ishte komplet màshtrim për fundin e botës në vitin 2012 sipas kalendarit Mayan