Po Na Sëm’urin Me Zor/ Shikoni Si I Fryjnë Pulat Para Paketimit


Një metodë e përdorur nga prodhuesit e pulave, mesa duket për të pë rfi v tuar në peshë nga produkti i tyre, është përhapur në internet.Në videon që besohet se është realizuar në një prej vendeve të Europës Lindore, duket një punëtor teksa fryn me ajër pulat pak çaste para se ato të paketohen dhe të dalin në treg. Punëtori sh po n me kompresor pulat në vende të ndryshme dhe më pas i mbush ato me ajër.Nese shihni një pulë të shëndetshme në supermarket, mendohuni para se ta bleni, mund të jetë thjeshtë ajër.

Një metodë e përdorur nga prodhuesit e pulave, mesa duket për të pë rfi v tuar në peshë nga produkti i tyre, është përhapur në internet.Në videon që besohet se është realizuar në një prej vendeve të Europës Lindore, duket një punëtor teksa fryn me ajër pulat pak çaste para se ato të paketohen dhe të dalin në treg. Punëtori sh po n me kompresor pulat në vende të ndryshme dhe më pas i mbush ato me ajër.Nese shihni një pulë të shëndetshme në supermarket, mendohuni para se ta bleni, mund të jetë thjeshtë ajër.