Po i prekët Shqiptarët ju betohem se jemi gati ta ‘shkatërrvjmë’ për 24 orë çdo shtet


Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar. Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të q ëllojnë dhe të vr a sin çdo kënd i cili su l mon shqiptarët në Ballkan. Së fundmi kjo deklaratë e tij ka filluar të shp ërndahet më të madhe ja edhe deklarata e tij: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar. Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të q ëllojnë dhe të vr a sin çdo kënd i cili su l mon shqiptarët në Ballkan. Së fundmi kjo deklaratë e tij ka filluar të shp ërndahet më të madhe ja edhe deklarata e tij: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive