Po bënte foto, Bleona rrëshket mes rrugës


Këngëtarja shqiptare me famë në Amerikë, Bleona Qereti po punon për një set të ri fotografik, por gjatë xhirimeve i ka ndodhur një e papritur.Bleona vetë ka publikuar pamjet ku shihet duke pozuar me një rrjetë, xhaketë e çizme teksa duket në super formë. Mirëpo teksa pozonte, rrugëve të Hollywood-it takat super të larta dhe ambienti i lagur nga shiu, bëri që ajo të rrëshkiste

Këngëtarja shqiptare me famë në Amerikë, Bleona Qereti po punon për një set të ri fotografik, por gjatë xhirimeve i ka ndodhur një e papritur.Bleona vetë ka publikuar pamjet ku shihet duke pozuar me një rrjetë, xhaketë e çizme teksa duket në super formë. Mirëpo teksa pozonte, rrugëve të Hollywood-it takat super të larta dhe ambienti i lagur nga shiu, bëri që ajo të rrëshkiste