Plaku nga Ferizaji: A jeni more nor’mal, Hiq eni këtë foto’grafi Thaçit e Veselit prej këtu!


Plaku nga Ferizaji: A jeni more normal, Hiqeni këtë foto ktyre…..Pas propozimit të ak takuzës nga Gjykata Speciale ndaj presidentit, Hashim Thaçi dhe kreut të PDK-së, Kadri Veseli, ak takuzë në të cilën ndër tjerash Thaçi dhe Veseli aku zohen edhe për vra sjen e kundërshtarëve politikë, në Kosovë vërshuan të shpërndahen dhe të vendosen fotografitë e tyre nëpër objekte të ndryshme.

E një fotografi e Thaçit dhe Veselit u vendos edhe në qytetin e Ferizajt. Por, Shukri Retkoceri, një qytetar nga ky qytet ka kërkuar që fotografia e Thaçit dhe Veselit të hiqet nga aty ku është vendosur.Madje, Retkoceri hedhë edhe ak uza të rënda ndaj dyshes, Thaçi-Veseli.Për më shumë, shikojeni videon e plotë:E një fotografi e Thaçit dhe Veselit u vendos edhe në qytetin e Ferizajt. Por, Shukri Retkoceri, një qytetar nga ky qytet ka kërkuar që fotografia e Thaçit dhe Veselit të hiqet nga aty ku është vendosur.Madje, Retkoceri hedhë edhe ak uza të rënda ndaj dyshes, Thaçi-Veseli.Për më shumë, shikojeni videon e plotë: