Përkrahës të Kurtit e vendosin fotografinë e tij në vetura


Disa përkrahës të Albin Kurtit, kanë vendosur posterin e tij nëpër veturat e tyre.Kjo ishte përkrahja që e mori dy ditë para zgjedhjeve.E me 6 tetor, kjo mbështetje u përkthye në votë kur Albin Kurti u bë lideri më i votuar në Kosovë.Por, përkrahjen dhe simpatinë për ish kryeministrin, votuesit e tij e shprehin edhe në forma të tjera.

Madje, Flori Haxhiaj nga Istogu ka vendosur një poster të ish kryeministrit, në pjesen e përparme të veturës së tij.Për T7, ai tregoi pse e bëri këtë veprim.E kur nuk është në veturë, Haxhiaj është kujdesur që Kurtin ta shoh çdo ditë.Mirëpo, kjo nuk është vetura e vetme që ka posterin e Kurtit.

Liridon Ramushi që jeton në Zvicër, simatinë për Kurtin e ka shprehë përmes kësaj fotografie.Por krahasimi me mafiozin më të njohur italian, nuk është se do t’i pëlqente liderit të LVV-së.Megjithatë, dashuria për atë që udhëheqi 4 muaj me vendin mbetet e madhe.Mbështetjen në poupull edhe mund ta ketë, por kjo në rastin e Kurtit nuk u pa si garancë përt të qëndruar në pushtet.Pas 51 ditësh në qeveri, ai u shkarkua.