Përkeqësohet gjendja e deputetit të LDK-së, Fetah Rudi, djali i tij jep lajmin e dhimbshem


Deputetit të LDK-së, Fetah Rudi, i është përkeqësuar gjendja gjatë përballjes me koronavirusin.I biri i tij, Petriti, ka njoftuar përmes Facebookut se deputeti Rudi është duke vazhduar trajtimin në Klinikën Infektive.Përkeqësohet gjendja e deputetit të LDK-së, Fetah Rudi, djali i tij jep lajmin e dhimbshem Ai ka thënë se pas një kohe, gjendja e babait të tij është më stabile e me shenja drejt përmirësimit.
Deputeti Rudi kishte njoftuar, më 25 gusht se është i prekur me COVID-19.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Deputetit të LDK-së, Fetah Rudi, i është përkeqësuar gjendja gjatë përballjes me koronavirusin.I biri i tij, Petriti, ka njoftuar përmes Facebookut se deputeti Rudi është duke vazhduar trajtimin në Klinikën Infektive.Përkeqësohet gjendja e deputetit të LDK-së, Fetah Rudi, djali i tij jep lajmin e dhimbshem Ai ka thënë se pas një kohe, gjendja e babait të tij është më stabile e me shenja drejt përmirësimit.
Deputeti Rudi kishte njoftuar, më 25 gusht se është i prekur me COVID-19.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi