PËRHAJR NA QOFTË / NUK KA SHQIPËTAR QË NUK IU GËZUA KËTIJ LAJMI FANTASTIK QË DHA ANGELA MERKEL


Përhajr na qoftë / Nuk ka shqipëtar që nuk iu gëzua këtij lajmi fantastik që dha Angela MerkeKancelarja gjermane, Angela Merkel eshte prej politikaneve me te preferuara te popullit shqiptar, per shkak te mbe shtetjes se saj te vazhdueshme per Kosoven dhe pro cesin e liberalizimit te vizave per qytetaret e saj. Merkel se fundmi e ka dhene nje l’ajm te madh ku ka treguar se liberalizimi i vizave per qytetaret e Kosoves do te ndodh se shpejti. / рër me shum ѕhikоni Pаmjеt

Përhajr na qoftë / Nuk ka shqipëtar që nuk iu gëzua këtij lajmi fantastik që dha Angela MerkeKancelarja gjermane, Angela Merkel eshte prej politikaneve me te preferuara te popullit shqiptar, per shkak te mbe shtetjes se saj te vazhdueshme per Kosoven dhe pro cesin e liberalizimit te vizave per qytetaret e saj. Merkel se fundmi e ka dhene nje l’ajm te madh ku ka treguar se liberalizimi i vizave per qytetaret e Kosoves do te ndodh se shpejti. / рër me shum ѕhikоni Pаmjеt