Përhajr na qoftë / Nga nesër vetëm këto 4 komuna s’do të jenë në karantinë


Qeveria e Kosovës sonte do të ketë në shqyrtim një vendim 34 pikësh në lidhje me masat. Dokumenti me masat e reja do të shqyrtohet sonte nga ministrat dhe më pas pritet të aprovohet.

Në pikën e parë të këtij vendimi, thuhet se shtetasit e huaj që futen në Kosovë nga vendet me risk të lartë të infeksionit, duhet të paraqesin testin negativ PCR. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive