Përdoreni Këtë Metodë Të Thjesht Dhe Largo Dh Imbjen Ishiadike Përgjithmonë


Ne rvi më i gjatë në trupin e njeriut është ne rvi ishiadik, por shumica e njerëzve nuk kanë dëgjuar kurrë për këtë. Ai fillon në pjesën e poshtme të shpinës, shkon përmes të pasmëve, dhe ulet në pjesën e prapme të këmbëve dhe përfundon në këmbë. Kur n ervi ishiadik i një personi ne rvozohet ose ndezet, ai përjeton dhimbje, mpirje dhe ndjesi shpimi që shtrihet nga mbrapa poshtë përmes këmbëve.

Mjekët shpesh përshkruajnë ilaçe për të lehtësuar dhimbjen, dhe zakonisht ndihmojnë – por kjo nuk funksionon për të gjithë.Nëse jeni duke përjetuar dhimbje akute, duhet të konsultoheni me mjekun. Por nëse dhimbja juaj është më e tolerueshme, ekzistojnë një sërë metodash alternative që mund të dëshironi të provoni – duke përfshirë edhe atë më poshtë.