Për shqiptarët janë të ndaluar vetëm, publikohet video deputeti shqiptar e d jeg fare në dasmën familjare


Për shkak të pandemisë së koronavirusit dasmat janë të ndaluar, por ka edhe nga ata që i thyejnë rregullat. Kur kjo ndodh nga radhët e politikë situata bëhet edhe më serioze. Deputeti i Vetëvendosjes, Arbër Rexhaj, është parë duke marrë pjesë në një aheng familjar. Në një video të publikuara në media, Rexhaj shihet duke kërcyer në një dasëm.

“Kemi marrë pjesë në një aheng të ngushtë familjar të mikut tonë, në shtëpinë e tij dhe me familjen e tij”, ka thënë Rexhaj.Ndërsa në mbledhjen e 28 korrikut të Qeverisë së Kosovës, është marrë vendim që të ndalohen ahengjet e tilla familjare apo private. “Ndalohen të gjitha tubimet publike, duke i përfshirë ahengjet familjare private”, thuhet në vendimin e Qeverisë së Kosovë. shi ko vid eon me po sht KE TU