Për inati të Vuçiqit dhe Ramës sonte e njohu si shtet Kosovën


Edhe pse votimi nuk ka kaluar anëtari i presidencës së Bosnje Hercegovinës, Zheljko Komshiq, ka deklaruar se pavarësisht a ekziston njohja e ndërsjellë në mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Kosovës, kjo punë është fakt i kryer. Siç qëndrojnë tani punët, duhet të presim, edhe pse unë nuk kam dilema se Kosova është shtet i pavarur”, ka thënë Komshiq për televizionin publik të Kosovës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Edhe pse votimi nuk ka kaluar anëtari i presidencës së Bosnje Hercegovinës, Zheljko Komshiq, ka deklaruar se pavarësisht a ekziston njohja e ndërsjellë në mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Kosovës, kjo punë është fakt i kryer. Siç qëndrojnë tani punët, duhet të presim, edhe pse unë nuk kam dilema se Kosova është shtet i pavarur”, ka thënë Komshiq për televizionin publik të Kosovës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT