PDK dega në Gjermani kujton dëshmorët e kombit që ranë heroikisht 22 vite më parë


Partia Demokratike e Kosovës dega në Gjermani ka kujtuar sot katër dëshmorët junikas, të cilët ranë heroikisht 22 vite më parë.Përmes një postimi në faqen e saj zyrtare në facebook, PDK në Gjermani shkruan se rënia e tyre pa dyshim se ishte një humbje e madhe për UÇK-në.Postimi i plotë i PDK’së dega më Gjermani:

22 vite më parë, në Junikun historik bien heroikishtë, Bekim Berisha- Abeja së bashku me Bedri Shalën, Elton Zherkën dhe Përmet Vulën! Rënja e tyre pa dyshim se ishte një humbje e madhe për UÇK-në, por njëkohsisht në Këtë betejë të pa barabartë me ushtrinë serbe, ushtarët e UÇK-së treguan vendosmërin e tyre heroike se lufta do vazhdojë deri në Çlirimin e Kosovës!Lavdi dëshmorëve të Kombit