Pasuria Marramendëse E Labinot Tahirit: Shtëpi, Tokë E Vetura Mijëra Euro Në Ferizaj


Këngëtari i muzikës zbavitëse Labinot Tahiri nga Ferizaj, është njëri nga artistët më të pasur në Kosovë. Vetëm shtëpia e tij kap vlerën prej 370.000 mijë eurove, e cila është 1.025.00 m2, shkruan Gazeta Metro.Tahiri ka deklaruar në Agjenicinë Kundër Korrupsionit pasurinë e tij të fituar nga muzika, profesion që e ushtron gati dy dekada.Shtëpia ku banon Tahiri në periferi të qytetur është 1.025.00 m2, vlera e së cilës është 370.000.00 euro, ndërsa vetura e tij e tipit Mercedes e blerë së fundit, 80 mijë euro dhe ajo e bashkëshortes 27 euro.Per te pare kete video shtyp ne rek1amen me posht

Këngëtari i muzikës zbavitëse Labinot Tahiri nga Ferizaj, është njëri nga artistët më të pasur në Kosovë. Vetëm shtëpia e tij kap vlerën prej 370.000 mijë eurove, e cila është 1.025.00 m2, shkruan Gazeta Metro.Tahiri ka deklaruar në Agjenicinë Kundër Korrupsionit pasurinë e tij të fituar nga muzika, profesion që e ushtron gati dy dekada.Shtëpia ku banon Tahiri në periferi të qytetur është 1.025.00 m2, vlera e së cilës është 370.000.00 euro, ndërsa vetura e tij e tipit Mercedes e blerë së fundit, 80 mijë euro dhe ajo e bashkëshortes 27 euro.Per te pare kete video shtyp ne rek1amen me posht