Pasuria e Labinot Tahirit nga muzika, dhe vetura e tij 80 mijë euro!


Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka bërë deklarimin e pasurisë për Agjencionin Ku ndër Korr upsionit.

Shtëpia ku banon Tahiri është 1,025.00 m2, vlera e së cilës është 370,000.00 euro. Tahiri ka deklaruar edhe truall, vlera e së cilës është mbi 300,000.00 euro.Tutje, Tahiri ka deklaruar edhe një veturë vlera e së cilës është 80,000.00 euro, derisa në pronësi të bashkëshortes ka deklaruar një tjetër veturë prej 27,000.00 euro, shkruan IndeksOnline.

Kurse për veturën e deklaruar, ai ka bërë me dije se ka de tyrime financiare 80,000.00 euro ndaj F.B. Ndërkaq, para të gatshme, si përfitim nga muzika, Labi i ka deklaruar vetëm 6,000.00 euro.