Pasi Shpëtuan Në Lindje, Binjakët Përqafojnë Njëri-Tjetrin/ VIDEO


Duke u përkundur krah për krah në krahët e nënës së tyre për herë të parë, këto binjake të lindura para kohe u bënë hit në rrj et et so cia le për një arsye të veçantë. Lindur nga pr er ja ce zar ia ne gjashtë javë më herët se që duhej të lindnin, vajzat ishin aq të d ob ëta sa që as nuk mund të qanin, gjë që bëri të kuptohej se mbijetesa e tyre ishte larg realizimit.Por, tri ditë më vonë, krahu i vogël i njërës binjake papritmas u ngrit dhe pushoi rreth shpatullës së motrës së saj më të d o bët – duke e bërë kështu përqafimin e parë. Ky ishte momenti pr ekës kur prindërit e tyre e panë dhe e fotografuan – duke e shpërndarë më pas në internet.

Pas kësaj ngjarje, gjendja e tyre filloi të përmirësohej më shpejtë se që ishte menduar dhe ato dolën nga sp ita li 2 javë më vonë në gjendje të mirë. Ato sot janë të shëndetshme dhe buzëqeshin për jetën që e gëzuan. Domethënia e këtij përqafimi është shumë e madhe, sa që ai është përshkruar me mbishkrimin: “Ia dolëm!”