Pasi I Dolen Te Zezat Ne Shesh Donika Gervalla SchwarzIt Qe Eshte Deshmitare E Hages Ajo Tani I Kthehet Qytetareve Me Nervozizem Duke Ju Thene


Donika Gërvalla i përgjigjet akuzave: Do të kërkoj drejtësi për të gjitha vikh,timat e Kosovës.Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka thën,ë se asnjëh,erë nuk do të ndalojë së kërku,ari drejtësi për gjithë vikh,timat në Kosovë.Këtë deklar,atë ajo e dha pas reagimeve ku thuhet se Gërvalla ka thënë se do të dërgojë mate,riale në Speciale sapo të formohet kjo gjy,katë.Në një postim në ‘Facebook”, ajo tha se heshtja nuk e nder,on askënd, teksa tha se vetëm me guxim dhe me punë, Kosovës mund t’i kthehet fa,qja e bardhë. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Asnjeherë nuk do të pushoj së kërkuari drejtësi për të gjitha vikh,timat në Kosovë, pa marrë parasysh për,katësinë politi,ke, gjin,inë, komb,ësinë apo funk,sionin e vik,htimave dhe autorëve të kh,ërimit.Kjo është më e pakta që mund të bëjmë jo vetëm për vikh,timat, por edhe për gjeneratat që vijnë. Heshtja qyqare nuk e nderon asnjërin prej nesh”, ka shkruar ajo.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive