Pasi Dani u shtri në spital, djali i tij ka diçka për të thënë


Andi Krasniqi është djali i këngëtarit të njohur kosovar, Ramadan Krasniqit.Pas disa problemeve shëndetësore, Dani sot është shtruar në spital.“Mjekët kanë gjetur një çrregullim zemre për të cilin menduan se duhet trajtim”- ky ka qenë sqarimi i këngëtarit në fjalë.E këtë njoftim nga ai e ka shpërndarë edhe djali i tij Andi.

“Miq, dashamirë dhe adhurues të respektuar të këngës time,Pas disa aktiviteteve të mia rekreative e sportive, të cilat unë i kam të përditshme dhe i aplikojë ndër vite, gjatë dy ditëve të fundit kam ndjerë disa shqetësime shëndetësore, e të cilat në dijen time ishin të vogla dhe pak të vërejtshme.