Pas Zgjedhjes Te Memli Krasniqit Kryetar Te PDK-Se Ky Eshte Reagimi I Djalit Te Hashim Thaçit,Endritit !!!


Pas Zgjedhjes Te Memli Krasniqit Kryetar Te PDK-Se Ky Eshte Reagimi I Djalit Te Hashim Thaçit,Endritit !!!Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas Zgjedhjes Te Memli Krasniqit Kryetar Te PDK-Se Ky Eshte Reagimi I Djalit Te Hashim Thaçit,Endritit !!!Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Endrit Thaçi, djali i ish-kreut të PDK’së dhe themeluesit të kësaj partie, Hashim Thaçit, ka reaguar pasi Memli Krasniqi do të ulet në karrigen që babai i tij e zotë.ronte dikur.“Urime Kryetar @memlikrasniqi”, ka shkruar ai, krahas një fotografie të publikuar me të dhe me babanë e tij.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Memli Krasniqi është zgjedhur sot Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, me votim të hapur. Ai ka qenë kandidati i vetëm për këtë pozitë.Krasniqi ka marrë besimin e shumicës së deleg.atëve për të udhëh.equr me PDK’në për katër vitet e ardhshme. Kundër kanë votuar shtatë delegatë.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive