Pas ndodhive të fundit Meda dhe Lulja vendosin ta shesin shtëpin e tyre ‘Milionëshe’


Ekipi i emisionit “Shtepite e bukura te Kosoves”, vizitoj këngëtarin e njohur në një ambient të ngrohtë familjar. Në kuadër të shtëpisë, e cila ka rreth 650 metra katror janë tetë dhoma të fjetjes dhe pesë banjo, të cilat, secila në mënyrën e tyre janë të rregulluara deri në detajin e fundit.Përveq shtëpisë, syrin ta kap edhe oborri, i cili është mjaftë i madh. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ekipi i emisionit “Shtepite e bukura te Kosoves”, vizitoj këngëtarin e njohur në një ambient të ngrohtë familjar. Në kuadër të shtëpisë, e cila ka rreth 650 metra katror janë tetë dhoma të fjetjes dhe pesë banjo, të cilat, secila në mënyrën e tyre janë të rregulluara deri në detajin e fundit.Përveq shtëpisë, syrin ta kap edhe oborri, i cili është mjaftë i madh. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive