Pas 20 viteve, Thaçit i publikohet kjo foto


Një fotografi e pa publikuar më parë, pjesë e të cilës është edhe Presidenti Hashim Thaçi, e shkrepur në mesin e viteve ’90-ta në Vjenë të Austrisë.Fotografia është publikuar gjatë rrëfimit të mjekut Avni Sadrija, se si ka arritur të depërtojë suksesshëm në profesionin e tij në Austri.Shtyp posht dhe shihi fotografitë

Një fotografi e pa publikuar më parë, pjesë e të cilës është edhe Presidenti Hashim Thaçi, e shkrepur në mesin e viteve ’90-ta në Vjenë të Austrisë.Fotografia është publikuar gjatë rrëfimit të mjekut Avni Sadrija, se si ka arritur të depërtojë suksesshëm në profesionin e tij në Austri.Shtyp posht dhe shihi fotografitë