Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!


Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene, dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund,.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene, dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund,.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet