Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!


Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene, dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund,.

Pas 10 vitesh martes u bera nene e nje djali , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene, dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund,.