Pas 10 Djemve, Nëna Sjell Në Jetë Një Vajzë, Mos Dil Pa E Uruar…


Prindërit ishin shumë nervozë për të hapur zarfin me rezultatin, prandaj këtë gjë e bëri djali i tyre Harrison dhe ata u çuditën kur mësuan se kësaj radhe ata po prisnin vajzë. Ajo shpjegoi se ata ishin të tronditur por shumë të kënaqur. Alexis solli në jetë vajzën më 27 gusht dhe e quajti Cameron si aktorja Cameron Diaz. Lindja e foshnjës shënoi diferencën në moshë 16 vjeçare midis saj dhe vëllait të saj të madh, 17vjeçare Cambell.

Dhe pastaj ishin vëllezërit e saj të tjerë, Harrison, 16 vjeç, Corey, 14, Lachlan, 11, Brodie, 9, Brahn, 8, Hunter, 6, Mack, 5, Blake, 3 dhe Rothagaidh, 2. Të dy prindërit ishin shumë të kënaqur me sjelljen e vëllezërve ndaj motrës së tyre të vogël. Ata pretendojnë se djemtë heshtin për të mos e zgjuar atë.