Paralajmërimi I Shkencës / Çfarë E Pret Tokën Në 30 Vitet E Ardhshme? – Dimër 12 Muaj, Temperatura Deri Në – 50 Gradë


Toka mund të përballet me një mot shumë të ftohtë dhe stuhi dëborë gjatë 30 viteve të ardhshëm.Madje planeti ynë me ndryshimet e shumta klimatike të kohëve të fundit mund të futet në “Mini-epokën e Akullnajave”, ka paralajmërua një shkencëtar sipas “The sun”.I ftohti do të shkaktohet pasi Dielli do të hyjë në një “letargji” natyrale, ndërsa kjo pritet të shkaktojë mungesa të ushqimit dhetemperaturat do të bien ndjeshëm në të gjithë planetin. | Hap linkun e mëposhtëm dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë

Toka mund të përballet me një mot shumë të ftohtë dhe stuhi dëborë gjatë 30 viteve të ardhshëm.Madje planeti ynë me ndryshimet e shumta klimatike të kohëve të fundit mund të futet në “Mini-epokën e Akullnajave”, ka paralajmërua një shkencëtar sipas “The sun”.I ftohti do të shkaktohet pasi Dielli do të hyjë në një “letargji” natyrale, ndërsa kjo pritet të shkaktojë mungesa të ushqimit dhe temperaturat do të bien ndjeshëm në të gjithë planetin. | Hap linkun e mëposhtëm dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë