Para shkuarjes në Hagë, Hashim Thaçi ka një mesazh për të gjithë Kosovën


Para shkuarjes në Hagë, Hashim Thaçi ka një mesazh për të gjithë Kosovën .Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka reagur pas shtimit të rasteve me Covid 19 në vend dhe rëndimit të situatës shkruan, Gazeta Lajmi.Thaçi thekson se gjendja tashmë është shumë shqetësuese dhe kërkon kujdes maksimal dhe respektim rigoroz të masave.

“Ju bëj thirrje që t’i zbatoni në mënyrë rigoroze masat për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19 dhe t’i respektoni rekomandimet e institucioneve shëndetësore. Duke i zbatuar masat dhe rekomandimet e institucioneve shëndetësore secili qytetar ruan veten, të afërmit e tij dhe gjithë shoqërinë” shkruan ai në rrejtin social Facebook