Para se të niseni për në Shqipëri, shikojini mirë këto fotografi


Pavarësisht pandemisë qytetarët e Kosovës edhe këtë vit kanë vazhduar drejt Shqipërisë për t’i kaluar pushimet verore.Në mëngjesin e së premtes janë parë një numër i madh i qytetarëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.Pavarësisht pandemisë qytetarët e Kosovës edhe këtë vit kanë vazhduar drejt Shqipërisë për t’i kaluar pushimet verore.

Në mëngjesin e së premtes janë parë një numër i madh i qytetarëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.Në mëngjesin e së premtes janë parë një numër i madh i qytetarëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.