Pandemia do të zgjas deri në 6 vjet, mledhni ment dhe mos harxhoni para pa nevojë se na sju jepum


Kryeministri Avdullah Hoti pas një takimi me guvernatorin e Bankës Qendrore, tha se duhet të ketë bashkëpunim në mes të këtyre institucioneve mbi masat e reja për rimëkëmbje ekonomike që do zbatohen nga janari.

Hoti tha se është e qartë që vendi do të përballet me pandeminë edhe pas fundit të këtij viti, andaj sipas tij, masat e reja do t’i hartojnë në konsultim të ngushtë me BQK-në. / Hap Pamjet Eksk.luzive pasi ta tejkalosh marke.tingun