Pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit


27 janar 1998, këto janë pamjet e sul mit të parë të serbëve ndaj Familjes Jashari. Në çdo vend shihen vri ma të mbetura të plumb ave por e gjithë Familja Jashari, shp ëtuan nga su lmi”, kështu e fillon rrë fimin televiz ioni zviceran SRF.Në shihen Hamza Jashari, i cili flet për repre sionin e Ser bisë, ndaj shqipta rëve të Kosovës.

Shaban Jashari, babai i Heroit Adem Jasari, në odën e tij flet pa fr ikë dhe i vendosur për të lu ftuar.Në video shihet nëna e Adem Jsharit, dhe pjesëtar të tjerë të familjes që sot nuk jet ojnë më.I vetmi personalitet në odën e Jasharajëve, shihet profesori i shquar Zekeria Cana, i cili në atë kohë ishte zyrtar i LDK-së.Në kullën e Jasharajve, shihen arm atim i i madh që posedonte Familja Legjendare, shkruan FMimages.net.Pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të sulm ohej nga Ser bia.