Pamje se si Azem Hajdari i tha Thaçit ‘Të tërheqi zvarrë si qen more pis dinak’


Tropoja, qyteza ku Azem Hajdari ishte deputet në vitin 1997, u kthye në skenën e pë rplasjes së grupeve të a rmatosura nga Kosova. U vr anë disa nga u shtarakët e njohur të UÇK-së dhe FARK-ut. Në fakt është folur disa herë për këtë episod, i cili në këto ditë është sjellë sërish në publik.

Bëhet fjalë për një ngjarje që ka ndodhur në fillimin e viteve 90 të shekullit të shkuar, ku protagonistë janë dy persona mjaft të njohur: Azem Hajdari, lideri i lëvizjes studentore që rrëzoi komunizmin në Shqipëri, i cili nuk jeton më dhe Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!