Pamje rrëqethëse nga Bejruti, babai përpiqet ta shpëtojë fëmijën (Video)


Pamje rrëqe thëse nga Bejruti, babai përpiqet ta shpë tojë fëmijën.Pamje të shumta janë duke qarkulluar këto minuta në rrjete sociale. Në një prej tyre shikohet një baba i pushtuar nga paníku i cili bën gjithçka për të mbrojtur djalin e tij të fríkësuar.

Babai shihet teksa përqafon të birin për ta qetësuar, por kur e sheh që drídhjet shtohen akoma më shumë si pasojë e shpërthímit, ai e fut nën tavolinë dhe me trupin e tij e kthen si mburojë për të.