Paamje kur Hashiim Thaçi nuk ia lëshoonte dorën, ky ishte reagiimi i Ibrahiim Rugoovës


Hashim Thaçi, njeriu i cili kër cënonte dvnimin e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugovën, tashmë gjendet i bvrgosur në Hagë, ku nga Gjykata Speciale akuzohet edhe për varsjen e zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Shkuarja e Rugovës në Beograd dhe shtrirja e dorës së marrëveshjes së popullit shqiptar dhe i tërë Ballkanit s’është gjë tjetër veç një atak i drejtpërdrejtë në Iuftën çlirimtare të popullit shqiptar. Është një atak edhe ndaj bashkësisë ndërkombëtare, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, NATO-s dhe Grupit të Kontaktit. Veprimet e tilla, anti-kombëtare të Rugovës do të dvnohen rëndë”, thoshte Thaçi për Rugovën, shkruan “Bota sot”