Pak ditë para se të niset drejt Speciales, Jakup Krasniqi ia kujton Thaҫit këtë dëshmi


Ish kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi ka shpërndarë një pjesë të intervistës së tij nga dë shmia në Tribunalin e Hagës.Ai ka publikuar disa pyetje të prokurorit dhe përgjigjet e tij.

Krasniqi ka publikuar pjesën e dë shmisë rreth lu ftës së UҪK-së, të bëmave të tij dhe kur është formuar kjo ushtri e si.Krasniqi këto dë shmi i ka publikuar vetëm pak ditë përpara se Presidenti i vendit, Hashim Thaҫi të udhëtoj drejt Gjykatës Speciale Postimi i plotë: