Paga e gruas së kryeministrit është mbi 7.000 euro, sa 14 familje në shqiptare


Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i suksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar he pa ska ndale të shumta. Ai është i martuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen pamjeet

Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i suksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar he pa ska ndale të shumta. Ai është i martuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen pamjeet