Paga e gruas së Avdullah Hotit është mbi 7 000 Euro, sa 14 familje në Kosovë


Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i suksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar dhe pa ska ndale të shumta.Ai është i martuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem. Hap viodeon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Lajmi TJeter : Sipas burimeve veprimtaria e kishave, xhamitë, fitneset, ceremonitë e varrimit, pishinat dhe dasmat do të ndalohet tërësisht.Po ashtu, mësohet se nuk do të ketë mbyllje të gastronomisë por kontroll i rreptë dhe dënim për mbajtjen e distancës dhe maskave.