Pa Pikë Grimi E Me Stil Sportiv, Remzien Nuk Do T’a Njihni Me Pamjen E Fundit


Pa pikë grimi e me stil sportiv, Remzien nuk do t’a njihni me pamjen e fundit. Ajo është një prej këngëtareve më të dashura për publikun
Është fjala për këngëtaren Remzie Osmani e cila me këngët dhe praqitjet e saj u bë qe nga fillimi një ndër më të preferuarat, shkruan ORAinfo. Ajo është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private që nuk heziton ta ekspozojë në rrjete sociale. Në foton e fundit ajo po duket shumë ndryshe, me stil sportiv dhe aspak grim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /

Pa pikë grimi e me stil sportiv, Remzien nuk do t’a njihni me pamjen e fundit. Ajo është një prej këngëtareve më të dashura për publikun
Është fjala për këngëtaren Remzie Osmani e cila me këngët dhe praqitjet e saj u bë qe nga fillimi një ndër më të preferuarat, shkruan ORAinfo. Ajo është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private që nuk heziton ta ekspozojë në rrjete sociale. Në foton e fundit ajo po duket shumë ndryshe, me stil sportiv dhe aspak grim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /