Oh Zot Kjo Eshte Dite E Bekum Per Mu Dhe Familjen Time, Pas 9 Vite Martes Allahu Me Fali 2 Djem Binjak kush po ma uron


Në familjen Haradinaj ndodhi diqka e mahnitshme qe pas 9 viteve martes zoti ju fali femije te cilet ishin te deshpruar nga jeta . Por me ate qka ndodh iata mbeten te habitur dhe te ngazellyer nga ajo se cfare indodhiOh zot kjo eshte dite e bekum per mu dhe familjen time, pas 9 vite martes Allahu me fali 2 djem binjak , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon.

Në familjen Haradinaj ndodhi diqka e mahnitshme qe pas 9 viteve martes zoti ju fali femije te cilet ishin te deshpruar nga jeta . Por me ate qka ndodh iata mbeten te habitur dhe te ngazellyer nga ajo se cfare indodhiOh zot kjo eshte dite e bekum per mu dhe familjen time, pas 9 vite martes Allahu me fali 2 djem binjak , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon.Në familjen Haradinaj ndodhi diqka e mahnitshme qe pas 9 viteve martes zoti ju fali femije te cilet ishin te deshpruar nga jeta . Por me ate qka ndodh iata mbeten te habitur dhe te ngazellyer nga ajo se cfare indodhi