Ofendoi rën dë, miku i Ramës nxirret zva rrë si kurrë më parë nga Kuvendi… (VIDEO)


Vittitio Sgarbi, i njohur në Shqipëri si miku i kryeministrit Edi Rama është nxjerrë zva/rrë nga Kuvendi Italian pasi ka ofen/duar kolegët e tij.Mediat vendase shkruajnë se Sgarbin përdori një fjalor fy/es në drejtim të kolegëve, çka bëri që drejtuesja e seancës të kërkonte largimin e tij.

Ai nuk pranoi dhe kështu ndërhynë for/cat e sigu/risë duke e larguar me forcë e teksa tërhiqej zva/rrë, mbante në duar disa letra dhe ulërinte. Rikujtojmë se vetëm pak ditë më parë Sgarbi deklaroi në Shqipëri se Bylysi është qytet i lashtë grek, duke hapur polemika të mëdha në Shqipëri.