O Zot: Kjo është Dafina qe ndërroi jetë pasi e lindi djalin

Gjate dites se djeshme ka nderrouar jetë, Dafina Kamberi, shkruan Dardania Press. Dafina ka qenë shtatzënë dhe pas lindjes se djalit i eshte perk eqësuar gje ndja ku më pas ka ndërruar jetë.
Lajmin për vdekjjen e Dafinës e ka dhënë burri i saj, Kenan Kamberi. Dafina ishte nga Presheva. Dardania Press i shpreh ngu shellime familjes Kamberi dhe Fazliu për humbjen e Dafinës!
Gjate dites se djeshme ka nderrouar jetë, Dafina Kamberi, shkruan Dardania Press. Dafina ka qenë shtatzënë dhe pas lindjes se djalit i eshte perk eqësuar gje ndja ku më pas ka ndërruar jetë.
Lajmin për vdekjjen e Dafinës e ka dhënë burri i saj, Kenan Kamberi. Dafina ishte nga Presheva. Dardania Press i shpreh ngu shellime familjes Kamberi dhe Fazliu për humbjen e Dafinës!