O sa e dhimbshme, humbi jeten ne mes te punes,shqiptarët e donin shumë


Boysan vd iq nga një sulm në zemër në Nevsehir, ku ishte për xhirimet e serialit të ri televiziv.Sipas mediave turke, aktori 62-vjeçar ndodhej në qytetin Nevsehir për xhirimet e serialit televiziv “Maria dhe Mustafa”, pati një su lm në zemër në hotelin ku ai po qëndronte, transmeton Indeksonline.Boysan u dërgua në spital nga një ambulance por ai ndërroi jetë pavarësisht nga të gjitha ndërhyrjet e bëra në spital Aktori i famshëm turk, Haldun Boysan, i cili portretizoi karakterin e ‘The Tombalacı’ në serialin legjendar ka ndërruar jetë.shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Boysan vd iq nga një sulm në zemër në Nevsehir, ku ishte për xhirimet e serialit të ri televiziv.Sipas mediave turke, aktori 62-vjeçar ndodhej në qytetin Nevsehir për xhirimet e serialit televiziv “Maria dhe Mustafa”, pati një su lm në zemër në hotelin ku ai po qëndronte, transmeton Indeksonline.Boysan u dërgua në spital nga një ambulance por ai ndërroi jetë pavarësisht nga të gjitha ndërhyrjet e bëra në spital Aktori i famshëm turk, Haldun Boysan, i cili portretizoi karakterin e ‘The Tombalacı’ në serialin legjendar ka ndërruar jetë.shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi