O Burra, Albin Kurti është Ps íkopat


Deputeti Berisha duke folur për zhvillimet politike në Maqedoninë e Veriut, e cila gjendet në fushatë parazgjedhore, ai ka komentuar edhe rolin e ndihmën që po i bën Albin Kurti politikanit shqiptar atje Ziadin Selës.

Ai këtë ndihmë e quan si ndërhyrje të politikanëve kosovarë dhe ndihmën e Kurtit për Selën po ka dy shime të mëdha në lojërat e fëllíqura që sipas tij mund t’i luan Kurti dhe Vetëvendosja, të cilen e quan si sekt.Deputeti Berisha duke folur për zhvillimet politike në Maqedoninë e Veriut, e cila gjendet në fushatë parazgjedhore, ai ka komentuar edhe rolin e ndihmën që po i bën Albin Kurti politikanit shqiptar atje Ziadin Selës.