Nusja Rrihet Keq Me Vjehrrën, Por Shikoni Reagimin E Djalit


Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha.Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha.Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën