Nusja e Medës nuk po duket në gjendje aspak të mirë!


Luljeta u bë e njohur në publik si bashkëshortja e Medës.Ajo shquhet për paraqitjet e saj gjithmonë të veҫanta,Lulja ka shumë ndjekës në Instagram, ku ajo është shumë aktive.Në foton e fundit ajo shihet pa pikë grimi dhe nuk po duket në gjendje aq të mirë ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Luljeta u bë e njohur në publik si bashkëshortja e Medës.Ajo shquhet për paraqitjet e saj gjithmonë të veҫanta,Lulja ka shumë ndjekës në Instagram, ku ajo është shumë aktive.Në foton e fundit ajo shihet pa pikë grimi dhe nuk po duket në gjendje aq të mirë ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet